Jesen smo dočekali sa lepim vestima, neki od naših stambenih objekata su završeni i proces primopredaje stanova je završen. Ovom prilikom želimo da čestitamo useljenje svim vlasnicima stanova i da se zahvalimo što su odabrali baš nas.

Užurbano završavamo i druge stambene objekte, a ovo su neke od aktuelnosti tokom oktobra.

Bate Brkića 10 B

Stambeni objekat na lokaciji Bate Brkića 10 B je završen i u toku je useljenje stanara u objekat. Komercijalne skice preostalih slobodnih stanova za prodaju se nalaze na našem web sajtu ovde U pitanju su stanovi sa dve ili tri spavaće sobe, stan površine 59,17 m², i dupleks stanovi od 80,42 m² do 97,47 m².

Bate Brkića 2A

Tokom ovog meseca smo obavili i tehnički prijem objekta na lokaciji Bate Brkića 2 A. Završeni su svi finalni radovi i trenutno je proces primopredaje stanova u toku. U ovom objektu se nalaze dva slobodna stana, u pitanju je  trosoban stan od 66.25 m2 i dupleks sa 4 spavaće sobe od 104,97 m²  i njihove komercijalne skice možete pogledati ovde.

Anđe Ranković 7

Objekat u izgradnji na lokaciji Anđe Ranković 7  Trenutno se rade keramičarski i elektro radovi. Prostrane dupleks stanove sa sjajnim pogledom koji su slobodni za prodaju su površina od 82,91 m² do 107,79 m² i njihove komercijalne skice možete pogledati ovde
Useljenje ove zgrade je predviđeno za proleće 2021.

Bate Brkića 2

Radove na zgrada u ulici Bate Brkića 2 radimo užurbano kako bi svi radovi bili kompletirani do proleća 2021. U ovom momentu se izvode pregradni zidovi, izlivanje cementne košuljice i instalacija za grejanje. Slobodni za prodaju su trosobni i četvorosobni stanovi, kao i jedna garsonjera koja se nalazi na pretposlednjoj etaži. Više detalja kao i komercijalne skice možete pogredati ovde.

Park Novi Residence

Naš novi projekat “Park Novi Residence” na uglu Bulevara Evrope i Bulevara vojvode Stepe uskoro počinje sa gradnjom. Useljenje kompleksa je predviđeno tokom 2022. U kompleksu se nalaze 466 stana kao i 530 garažnih mesta u podzemnim etažama na dva nivoa. Strukture i tipove stanova i penthausa možete pogledati ovde