OMNIA ploče

Prefabrikovani paneli

Visokogradnja

Proizvodi visokogradnje

Međuspratna konstrukcija se izvodi na montažnim „OMNIA“ pločama koje proizvodi Inobačka DOO. Te su ploče sačinjene po projektovanoj marki betona, armirane rešetkastim nosačima i armaturom donje zone. Debljine „OMNIA“ ploča su 5 do 7 cm.

Na gradilištu se postavlja armatura preklopa i gornje zone, te se betonira običnim betonom do pune debljine 16 do 60 cm. Debljine ploča odabiru se na temelju proračuna nosivosti. Na taj se način dobija monolitna međuspratna konstrukcija, težine 250 do 320 kg/m².

 

U procesu prizvodnje OMNIA ploča vodi se računa da se isprate arhitektonski, statički i instalacioni zahtevi. U pločama se ugrađuju razvodne kutije za električne instalacije kao i prodori za vodovod i grejanje te se time omogućava brža, jednostavnija i preciznija ugradnja instalacione opreme.

Ovaj sistem međuspratne konstrukcije je kompatabilan sa svim načinima gradnje, pogotovo je upotrebljiv u klasičnom sistemu gradnje.

Ostali proizvodi

Dupli betonski zidovi

Prefabrikovani betonski zidovi predstavljaju već tri decenije poznatu tehnologiju izgradnje višespratnica u evropskim zemljama a od skora i kod nas

Geo Zid

Za obradu vidljivih slobodnih površina kod nasipa od armirane zemlje sve češću primenu imaju betonski montažni paneli.

Protivbučni zid RUCONBAR

Koncept RUCONBAR predstavlja ekonomično i ekološko rešenje zaštite od buke koje je istovremeno jednostavno za primenu

Kontaktirajte nas 

Prilikom slanja, potrebno je popuniti sva označena polja (*).

Inobačka d.o.o.

Bulevar oslobođenja 30A, 21000 Novi Sad

+381 21 557 400

info@inobacka.com