Poslovna zgrada u Železničkoj 3 je specifična po mnogo čemu. Ne samo po tome što je izgrađena u duhu akademizma u prošlom veku, ni po stablima bendžamina starih preko 70 godina u staklenoj botaničkoj bašti visokoj 10m… Najviše se ističe po tome što je uspela da pomiri savremeni duh rada i istorijski kontekst u kom se ova zgrada nalazi.

Poslovni prostor nudi moderno opremljene privatne kancelarije, sale za sastanke i kancelarije za zajednički rad. U dvorištu zgrade se nalazi privatno dvorište, staklena botanička bašta, parking pod nadzorom, prostor za odlaganje bicikala, mesto sa punjačem za električna vozila i električna rampa za lakši pristup osoba sa invaliditetom.

U ponudi je preko dvadeset privatnih kancelarija- za rad od jednog do sedam radnih mesta.

Privatne i zajedničke kancelarije

Sale za sastanke su opremljene najnovijom tehnologijom, zvučno su izolovane i poseduju profesionalnu Internet konekciju, kao i ostatak prostora. Ovaj tip prostora je pogodan za prezentacije i važne sastanke.

Privatne i zajedničke kancelarije

Zajednički biznis klub i opremljena kuhinja nude prostor za odmor i uživanje. U kuhinji se nalaze ugradni električni uređaji za pripremanje i odlaganje hrane.

Privatne i zajedničke kancelarije

Zgrada poseduje privatno dvorište sa baštom, prostor za odlaganje bicikala, parking kao i mesto sa punjačem za električne automobile.

Privatne i zajedničke kancelarije

Za više informacija o zakupu posetite nas u Železničkoj 3 ili nas pozovite na 060 400 2000.