Tokom meseca septembra 2020. privodimo kraju radove na gradilištima koja se nalaze na Novom naselju u ulicama Bate Brkića i Anđe Ranković.

Bate Brkića 10 B

Izgradnja objekta na lokaciji  Bate Brkića 10 B je završena, u toku su pripreme za useljenje zgrade. U objektu se nalazi 58 stanova. Slobodne stanove za prodaju možete pogledati OVDE. U pitanju su trosobni i četvorosobni stanovi.

Bate Brkića 2A

Ubrzo nakon toga, sledi priprema za useljenje i u objekat na lokaciji Bate Brkića 2A. Završni radovi i tehnički prijem su u toku i useljenje je predviđeno početkom jeseni 2020. Ovo je stambeni objekat sa 41 stanom, a slobodne stanove sa komercijalnim skicama možete pogledati OVDE. Većim delom su u pitanju trosobni, četvorosobni i petosobni stanovi.

Anđe Ranković 7

Objekat u izgradnji na lokaciji Anđe Ranković 7 ima 78 stanova. Informacije o slobodnim stanovima se nalaze OVDE. U pitanju su trosobni i četvorosobni stanovi. Trenutno se rade elektro instalacije i vodovod, prva tri sprata su kompletirana, keramičarski radovi su započeti na prvom i drugom spratu.
U toku su radovi na postavci fasade.

Bate Brkića 2

Završetak radova je predviđen tokom proleća 2021. Stambeno poslovni objekat u ulici Bate Brkića 2 se sastoji od 68 stanova. Struktura stanova koji su u ovom momentu slobodni se mogu detaljnije pogledati OVDE. U ovom momentu se izvodi konstrukcija šeste etaže, odnosno potkrovlje.