biro logo

Sa oduševljenjem najavljujemo otvaranje potpuno novog coworking prostora sa privatnim kancelarijama, dizajniranog da neguje kreativnost, produktivnost i saradnju među profesionalcima iz različitih industrija.

 

Smešten u srcu Novog Sada, u premium poslovnoj zgradi, naš prostor se može pohvaliti modernim i živahnim okruženjem koje će sigurno inspirisati inovacije. Sa najsavremenijim sadržajima, uključujući brzi internet, opremljene privatne kancelarije svih tipova, sale za sastanke, Biro workspace je projektovan da zadovolji različite potrebe današnjeg dinamičnog poslovanja.

biro workspace
biro workspace 3

Jedna od ključnih karakteristika našeg workspace-a je osećaj zajedništva. Okupljajući freelance-re, preduzetnike, startapove pod jednim krovom, cilj nam je da stvorimo okruženje u kojem možete
uspostavljati veze.

Bez obzira da li želite da proširite svoju mrežu, negujete nove veštine, pronađete prostor za fokusiranje
i rad sa istomišljenicima, ili pak obezbedite potpuno privatne kancelarije za vaše poslovanje, naš prostor ima nešto u ponudi za svakoga.

biro workspace 4
biro workspace 5
biro workspace 6

Obzirom da se budućnost radnog okruženja menja, coworking prostori predstavljaju savremeni koncept. Rušenjem tradicionalnih barijera i podsticanjem otvorene komunikacije i saradnje, nadamo se da ćemo osnažiti naše klijente da dostignu nove uspehe.

Iskoristite promotivne ponude do 1. jula.

Pridružite nam se u Biro workspace-u i budite deo zajednice koja oblikuje budućnost radnog okruženja.

060 400 2000

Železnička 3

biroworkspace@inobacka.com